Hirdessen itt

Ez már háború: az ISIS hivatalosan is szorgalmazza európai gyerekek és nők legyilkolását

Egy elemzésből kiderült, hogy az Iszlám Állam már hivatalosan is engedélyt adott gyerekek megölésére. Figyelmeztetnek: a machesteri robbantás még csak a kezdet volt.
Sokkoló elemzést készített az Iszlám Állam új, az eddiginél is gonoszabb és gyávább módszereiről a Daily Beast – írja az Index. Azt írják, bár az ISIS az elmúlt években többször is a könnyű célpontok elleni támadásokat szorgalmazta, de mostanában már hivatalosan is engedélyezték a gyermekek legy..lkolását.

Az ISIS lapja, a Rumihay a januári számában például azt írja, hogy senki ne gyászolja a hitetlen nők és gyerekek halálát, nézetük szerint ugyanis, ha gyerekek halnak meg vagy sebesülnek meg amiatt, hogy a férfiak közé keverednek, akkor semmi rossz nincs a meggy..lkolásukban. Külön felhvíják a figyelmet arra, hogy senki ne kerülje el a hitetlenek katonai vagy akár civil gyülekezését mint célpontot, még akkor sem, ha a nők vagy gyerekek többen vannak a férfiaknál.

– Egy harcosnak mindent meg kell tennie Allah ügyéért, nem számít a járulékos veszteség a hitetlen tömegben – írták a lapban. A “hitetlen” gyermekek legy..lkolására egyre keményebben buzdítanak, a Rumiyah május elején megjelent számában azt írták, a nők és gyerekek vére ugyanúgy értéktelen, mint a harcosoké, szerintük a vérük védtelen, mert nem fogadta be az iszlámot, ehhez egy harcos hozzá is teszi egy videóban:

– Soha ne kegyelmezz nekik, öld meg őket, ahol éred – mondja szenvtelenül, míg Abu al-Haszan al-Muhadzsir, a terrorszervezet új szóvivője leszögezte: olyan helyen kell támadni, ahol nem számítanak rá, például az otthonukban, piacokon, utakon és klubokban. A manchesteri tragédia után az ISIS követői gyomorforgató üzeneteket hagytak, többen örömüket fejezték ki a sikeres támadásért, míg mások a kiagyalót méltatták:

– Aki ezt a könnyű célpontot kiválasztotta, egy zseni volt – írta az eszméikkel egyetértő internetező. Az elemzők hangsúlyozták, nem ez lenne az első, hogy az ISIS gyermekeket szemel ki céljaik eléréséhez, rengeteg gyereket képeznek ki, emellett 8 éves fiatalokkal végeztetnek ki foglyogat, a cseccsemőkkel pedig tömeggy..lkosságok fotóit nézetik.

Forrás: blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések