A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egész Európát megbotránkoztató kijelentést tett Ferenc pápa! Le akarják váltani!

Ferenc pápa a la Reppublica című olasz lapban üzent a G20 csúcs vezetőinek, és külön az EU-t meghatározó politikusoknak is szombaton.
Legfontosabb meglátásai:

“A G20 csúcs aggodalommal tölt el, mert cserben hagyja a migránsokat, akikkel tele van a fél világ, és ahogy telik az idő, egyre inkább cserben hagyják őket.”

“Nagyon veszélyes nemzetközi szövetségek alakulnak, amelyeknek torz képei vannak a világról: Amerika és Oroszország, Kína és Észak-Korea, Putyin és Aszad között.”

“A bevándorlást érintő legnagyobb veszély, hogy a szegények, a gyengék, a kitaszítottak ügye egy szintre kerül a tőlük való rettegéssel.”

“Európának föderális rendszert kell bevezetnie, különben teljesen eljelentéktelenedik a világban.”

Egyre több keresztény csalódott a pápában, akik megkérdőjelezik, hogy valóban neki kellene lenni az egyház fejének…

Forrás: 444.hu

Megjegyzés küldése

6 Megjegyzések

TIVAI üzenete…
Hol itt a botrányos ? Egy nagyon megalapizott vélemény, telve aggodalommal. Ki mondja, hogy le kell mondjon ? Miért manipulálják az embereket ?
Unknown üzenete…
www.masodikeljovetel.hu.Kérjétek a Szentlélek vezetését,hogy meglássátok Isteni eredetűek ezek az üzenetek.Sok közülük már megvalósult,sok most bontakozik ki.Megvalósult Izrael lejáratása Soros által,az Egyház beszennyezése modernizáció címszó alatt,háborús készülődések,a szexuális szabadosság jogainak sztárolása.Ferenc pápa az antikrisztus útját egyengeti,benne van az üzenetekben.Harcoljatok az ördög fertőzése ellen az Isteni Irgalmasság rózsafüzérének napi,rendszeres imádkozásával!
Unknown üzenete…
Tivai Te nagyon beteg vagy!
Semmit nem értesz az egész történetből, kár is bármit mondani neked az ügyről.
Kár volt letólni érted a gatyát!
Unknown üzenete…
Forrás: 444.hu. No komment. A lényeg az összeuszítás. A zavarkeltés egyik formája ez is, a lényeg, hogy zűrzavar legyen Európában. Európa felett rövid úton át fogják venni a hatalmat a globalisták - ha hagyjuk.
Barnamedve üzenete…
A szentatya inkább aggódna az európai keresztény emberekért . A muszlimokért aggódjon az ő vallási vezetőjük főképpen ha otthon maradnak, és élhetőbbé próbálják tenni a hazájukat .És nem Európa útjait róják !
Unknown üzenete…
Nagyon érdekes, ahogy ez az argentin jezsuíta hogy került Szent Péter székébe... miközben Raitzinger bíborosnak kutyabaja... de azért egészségügyi indokokra hívatkozással lemondatták!

Ferencet középszerű nímandnak tartom, aki jól szolgalja a gazdáit.