Hirdessen itt

Egy pucér alakhoz hívták az argentin rendőröket a parkba: Megdöbbentek mikor kilépett a bokrok közül

Nem min­den­napi rend­őr­ségi fotó ké­szült a na­pok­ban Ar­gen­tí­ná­ban. Még a sokat lá­tott zsa­ruk is csak tá­tott száj­jal fi­gyel­ték azt a kü­lö­nös fi­gu­rát, aki, vagy ami miatt ri­asz­tot­ták őket. Az egyi­kük­nek sze­ren­csére volt annyi lé­lek­je­len­léte, hogy mo­bil­já­val le is fo­tózza…
Az argentín Ciudad de Corrientes város rendőrörsén 2017. szeptember 13-ának estéje a szokásos unalmas módon telt. Egészen késő estig, amikor megcsörrent a telefon. Fiatalok egy csoportja a kikötő melleti parkból hívta őket.

Elmondásuk szerint a parkban egy furcsán viselkedő pucér alakot láttak a bokrok között bújkálni. Mivel korábban több alkalommal is történt már molesztálás a környéken, egy kisebb rendőri egység indult útnak lélekszakadva a helyszínre, hogy utánajárjanak a dolognak. Azt gondolhatták, most nyakon csíphetik a régóta keresett szatírt… – írja a napiufo.hu argentín forrásokra hivatkozva.
loading...
A Parque Mitre-re érve a rendőrök pillanatok alatt bekerítették a szóban forgó bokorcsoportot, amelyben a szemtanúk szerint a gyanúsított rejtőzködött. Egyikük megpróbált vele kapcsolatba lépni, és felszólította, hogy lépjen elő.

Némi motoszkálás után a rejtőzködő alak előbukkant… A rendőrök pedig hosszú másodpercekre megdermedtek a döbbenettől. Nem hittek a szemüknek:A bokrok közül egy teljesen csupasz, földönkívüli lény lépett elő…

Egyiküknek még volt annyi lélekjelenléte, hogy a mobiljával vakuzva lőjön egy képet, mielőtt a különös lény a folyó felé iramodott volna, és beugrott volna a vízben…

Mire a zsaruk felocsúdtak, és utána indultak, addigra már eltűnt a sötétben. A történetük annyira bizarr volt, hogy aligha hitte volna el bárki, ha nem készült volna egy bizonyító erejű fotó a lényről. Így hamarosan a helyi média is hírt adott a különös találkozásról.

Állítólag nem ez volt az első alkalom, hogy földönkívüli eredetű lényeket fotóztak Argentínában. Az ország úgy tűnik egy “forró pont”, ahol gyakran észlelnek ismeretlen repülő tárgyakat, és rejtélyes idegen lényeket is.Sok helyi ufológus azon agyal, vajon mit akarnak ott az idegenek? Talán valamiféle titkos bázisuk lehet a környéken? Esetleg keresnek valamit?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések